Därför har jag skaffat en ny blogg!


En del har undrat varför jag har skaffat mig en ny blogg på eget domän. Jo, det är helt enkelt så att jag ville ha en helt egen blogg, där jag kan känna mig fri att skriva precis vad jag vill, och hur långa inlägg jag vill. Det är inte alltid som jag kan känna mig helt fri på aftonbladet. Jag vet inte varför… Och med egen domän kan ju alla som vill alltid hitta mig oavsett vilket bloggvertyg jag använder.

Detta är mitt eget lilla kryp in. Här kommer jag att skriva mer personligt om mig, min tro och mina ungar.  Och självklart om min målning som jag hoppas att jag kan snart komma igång med igen.

Ibland tröttnar jag på aftonbladet, på sexrubriker, på inloggningsproblem och allt det där… Fast jag tröttnar aldrig på er bloggvänner som jag funnit via Ab och expressen. Ni är underbara! Och jag kommer att fortsätta att blogga på Ab även i fortsättningen.

Igår så gick min allra första blogg som jag skaffade på expressen i graven. Jag hade inte tillräckligt med tid för den nu, så det var tid att avsluta där.  Det räcker gott och väl med två bloggar. :o)

Så välkomna hit till min alldeles egna Mammablogg! :o) Och tack för att ni tar er tid att kika in!

Det här inlägget postades i Bloggar. Bokmärk permalänken.

5 svar på Därför har jag skaffat en ny blogg!

  1. Pellen skriver:

    Jag förstår dig.
    Nu har ju en hel del flitiga besökare på din blogg på A, så din blogg är värd att få egen plats.
    Det skulle jag också vore kul, men jag har inte så många läsare att det är interesant…än. Kanske i framtiden….eller inte.

    Hur som helst är det ett nöje att följa din blogg. Känns som att följa en konstnär i arbete, och det är det ju!

    Sköt om dig och grattis med egen blogg!
    Kram

  2. Liv skriver:

    Hej Pellen!

    Tack för att du förstår mig! :o)

    Och det är klart att du också kan skaffa en egen sida när du känner för det. Du är ju duktig på att skriva, tycker jag! Du är ju min favotitbloggare ju!! :o)

    Tack och kram!

  3. Liv skriver:

    Hej Pellen!

    Tack för att du förstår mig! :o)

    Och det är klart att du också kan skaffa en egen sida när du känner för det. Du är ju duktig på att skriva, tycker jag! Du är ju min favoritbloggare ju!! :o)

    Tack och kram!

  4. Helena P O skriver:

    Egen domän har du ju – då får du ha annonser också. Lite instängt på AB allt – och man är inte fri om man nu skulle vilja ha annonser. Det får man nog inte.

  5. Liv skriver:

    Hej Helena! Kul att du hittade till min sida! Ja, det är ju många fördelar med ett eget domän. Och visst tröttnar man ibland på ab.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *