Lillprins bus nattvandrar

Lillprins Bus har suttit i soffan och tittat lite på Molly. Han älskar Molly. Det är Molly Mus och Drömmarnas Trädgård som regerar.
Har har käkat banan och jord från en blomkruka. Gott med omväxling. Man kan ju inte bara leva på sniglar och småsten. 

Han ser väldigt trött ut. Inatt var ingen bra natt. Han vaknade mitt i natta och till sina föräldras förtvivlan ville han inte somna om utan låg och vred sig, stångades och sparkades och helst ville han nog upp och vandra omkring och väcka sina syskon. Väldigt tröttsamt när det till slut gått över en timme och han forfarande är lika ”pigg”. Efter en sådan natt ropar man inte ”Hurra” och skuttar upp ur sängen direkt. (Som om vi någonsin gjorde det)

Imorse försov vi oss också en aning. Kändes som om Lillprins bus nyss hade somnat, då en liten nyvaken Sessa stack in näsan genom dörrhålet till vårt sovrum och viskade: ”Mamma, Pappa…jag tror vi har försovit oss” Då var klockan lite över sju, så det var bara att masa sig upp.

Både Sessan och Prinsen kom till skolan respektive förskolan i tid. Efter det åt nattvandraren, maken och jag frukost tillsammans i lugn och ro. Jag som fortfarande inte växt ifrån Oboýdrickandet drack varm oboý och åt ostmackor. Känns nyttigt.

Nu ska jag gå och kika i frysen efter något att ha till lunch. Igår hade vi världens ”lyxlunch”. Vi åt ungsbakad falukorv och potatismos. Min favorit! Jag tycker ofta att enkel husmanskost slår det mesta. Gott, man blir riktigt mätt och ungarna är glada. Kan inte bli bättre. Jag har aldrig riktigt förstått varför man ska krångla till det.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Lillprins bus nattvandrar

 1. livsnjutare skriver:

  Vilken liten buse till lillprins ni har, som inte kan lära sig
  att föräldrar behöver sova när det är natt?
  Tur att sessan håller koll på tiden, så att hon och prinsen
  hinner till skolan.
  När det gäller middagen som ni åt, så älskar vi också det.
  Hoppas att lillprinsen snart lär sig vad som är mat, som gör
  att man växer. Men vi har ju olika tycke och smak.
  Önskar er alla det bästa! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *