Skrämmande Duvor

Vi har ett Duvpar som brukar hålla till i ett gammalt äppelträd. Här om kvällen när det var mörkt skulle jag gå ut och lägga på locket på sandlådan. När jag stod där i mörkret höll duvorna på att skrämma livet av mig. Helt plötsligt började de att fladdra till i trädet ovanför mig och jag höll på att flyga flera meter upp i luften av skräck. Tänk vad ett par fåglar kan göra med en…

Appropå sandlådan, så används den flitigt just nu. Varje dag är pojkarna ute och leker. Det är skönt att bara kunna släppa ut dem i trädgården så de kan leka nu när det är vår. Det är ju fördelen med hus. Igår satt Prinsen där ute och lekte hela kvällen. Han hade inte ens tid att komma in och äta kvällsmat. Vi har stora fönster som vetter från köket ut mot trädgården, så även om jag är inne har jag full uppsikt över den delen av trädgården där barnen brukar leka. Det är perfekt och en av de saker som jag gillar mest med vårt hus. Våra stora fönster.

Pratade just med min mamma på msn. De hade smörgåstårta över som de kommer hit med till kvällsmat. Wow, vilken lyxig kvällsmat en tisdagskväll! Jag älskar smörgåstårta!

Nu ska jag gå och vila en stund. Inatt sov jag endast några timmar..

Ha en skön kväll mina vänner!

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *