IDOL

Vi har en sån där vanlig fredagskväll framför teven med chipsen i knät. En ganska behaglig och avslappnad sådan. Den där känslan av att det är fredag är liksom alltid skön. Lämnar bakom mig en vecka med lite sömn och ganska mycket kaos i min hjärna. Nu är det helg. Nu ska jag bara försöka slappna av.

Ikväll kollade vi givetvis på Idol. Visst är det ett ovanligt grymt bra startfält i år? Alla är ju kanon. Men min favorit har hela tiden varit rocksångaren Jay. Är svag för den röst som han besitter. Raspig rockröst går alltid hem hos mig. Och ikväll sjöng han en låt av Nickelback, en av mina absoluta favoriter när det gäller rockband.

Ikväll tror jag att Linda och Chris får lämna. De valde helt fel låtar.

Det här inlägget postades i Musik/Youtube, Tv/Film och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på IDOL

  1. ja Chris och Linda var alldeles för tråkiga! Sen är jag inte så förtjust i Sassa heller. Blir spännande detta =)

  2. ingela skriver:

    Sassa är inte heller någon favorit hos mig. Men det blir en spännande höst! 🙂

  3. Kimmie skriver:

    Håller med dig helt, jag blev så förtjust i Jay med en gång. En härlig rock-röst.

  4. Britta Bloggar skriver:

    Jag har flyttat min blogg, skulle bli så glad om du vill följa med till nya adressen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *