Höst på riktigt


Idag är det den 30 september. Ännu en månad har gått utan att man riktigt har förstått var den tog vägen. Idag är det höst på riktigt. När ungarna skulle till dagis i morse var det riktigt kallt ute. 2 minus. Fick skrapa rutorna för första gången. Trots att dagen började kallt, så blev det en väldigt vacker och skön höstdag med hög luft och sol. Nu har bladen på träden börjat skifta i gult även är i Skåne. Vackert.

Det här inlägget postades i Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Höst på riktigt

  1. Anna Gustavsson skriver:

    Hejsan! Googlade febrilt efter en passande bild till min blogg för kanelbullens dag o fann din hjärte-fina bullbild! På köpet fann jag en väldigt mysig blogg! Hoppas det är okej att jag lånar din bild, länkar till dig och fortsätter följa din blogg! Underbara bilder du tar! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *