Svettig dag på jobbet för Bodström

Det blev en svettig dag på jobbet för Tomas Bodström när P3 nyheter ville drogtesta honom. Först verkar allt ok, men när han får veta vilka substanser han skulle testas för blev det lite väl svettigt, bokstavligt talat, för Herr Bodström.

Han som vill införa frivilliga drogtester för ungdomar. Men när det gäller honom själv blev det för jobbigt. Själv påstår han att det var på grund av att han var för svettig och att det hela var kränkande. Han påstår sig inte ha tagit några olagliga droger på 30 år. Men varför blev det då så svettigt kan man undra?

Det osar lite skumt över det hela. Att drogtesta ungdomar är tydligen ok, men inte före detta ministrar. Tidigare hade justitieminister Beartice Ask gått med på att låta sig drogtestas. Tummen upp för henne.

Man kan ju bara spekulera i varför Boström plötsligt inte ville. Det var i alla fall inte något vidare smart drag. Och stackars socialdemokrater som kämpar i motvind. Detta var väl inget som de behövde i dessa valtider.

Läs mer Expressen, DN

Det här inlägget postades i Politk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Svettig dag på jobbet för Bodström

  1. THE Banana skriver:

    Du vet kanske att en del av de substanser som hon räknade upp, såsom bensodiazepiner, kan vara förskrivna av läkare/vårdare? Detta ingår i en sekretess som innehas av personen själv och vårdaren – ingen annan. Många människor i positioner med mycket arbete, stress och uppdrag får detta hjälp och det skulle inte förvåna mig om han är en av dem. Denna sekretess är dock av sådan typ att väldigt få är bekväma med att vädra den.

  2. ingela skriver:

    Det skulle inte förvåna mig heller. Har länge undrat hur Bodstöm orkar med alla femtioelva uppdrag och jobb som han har. Tycker han ser lite sliten ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *