Idag…

Idag åt vi lunch, bara maken,  jag och Lillprinsen. Lite ovanligt. Lillprins bus tog tillfället i akt och showade lite extra för oss. Grimaserade och hade sig. Det bor allt en liten clown i honom.
Idag är Sessan hos en kompis och Prinsen på dagis. Det är första dagen för honom idag. Nästa vecka börjar vi inskolningen för Lillprinsen. Blir spännande. Första dagen kommer fröken som ska skola in honom hem till oss och hälsar på. De gör alltid så första dagen, för att lära känna honom lite i hans hemmiljö. Det tycker jag är jättebra.

Just nu har jag inte så mycket mer att skriva om. Regnet öser ner denna tisdag… Det är lite mörkt och dystert. Saknar solen så.
Hoppas att den kommer tillbaka snart.

Jo, en sak till…
Vet ni? Lillprinsen som HELA natten i sin säng. Det tog tid att somna honom igår, men det kunde det ju vara värt nu när han sov hela natten. Tyvärr sov jag lite oroligt ändå. Men det är så skönt att vakna på morgonen och märka att Lillprinsen fortfarande snusar i sin säng. Imorse vaknade han vid sjutiden. Då var vi tvugna att gå upp. Prinsen skulle ju till dagis. Fast trötta var vi. Kännes som mitt i natten och mörkt och regnigt var det… Man fick liksom hasa sig upp på sömniga ben.

Nu vankas kaffe…Mmmm..

Ha det!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *