Snabbpizza

Om det kom några droppar regn innan, så var det inget mot vad det kom för ett par timmar sedan. När vi satt i uterummet och fikade på vår bärpaj så fullkommligt vräkte det ner. Som det smattrade på taket. Man hörde knappt vad man själv tänkte, men det var lite mysigt att sitta i uterummet.

Ikväll har prinsarna badat. Det gick vilt till. Som vanligt. Sedan höll Prinsen på att somna i soffan. Vi fick göra allt för att han skulle hålla sig vaken till kvällsmaten. Nu när vi har ätit är han helt vild. Han och Lillprinsen springer runt och busar. Man kan nästan tro att vi har tio små prinsar. Lite tröttsamt ibland. Speciellt när man själv är trött.

Ikväll visste vi inte vad vi skulle äta till kvällsmat, så jag slängde ihop en snabbpizza i form av två hönökakor som jag lade ihop till en stor rund pizza. Jag bredde på tacosalsa (medium) som vi hade över från när vi åt tacos senast. Sedan la jag på rikligt med riven ost och strimmlad påläggsskinka på det. In i ugnen i tio minuter i ganska hög värme.
Klart! I och med att det är så mycket smak i tacosalsan behöver man inte krydda alls. Blev jättegott och ungarna åt och var glada.

Nu ska det snart somnas barn, sedan ska det bli skönt med lite lugn och ro. Man älskar sina ungar, men det är väldigt skönt när de har somnat på kvällen och man får lite egentid.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mat/Recept. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *