Kvällsdopp och höjdhopp

Idag har det varit varmt. 25 grader, men ingen sol och inget regn. Bara lite, lite. Så lite att det inte räknas.
Efter att jag lagat en god middag, låg jag lite i hammocken och slappade. Det finns nästan inget bättre. Så gött! 

Solen tittade inte fram förrän lite på kvällen. Prinsarna som knappt hade varit ute på hela dagen, betämde sig då för att ta ett kvällsdopp. Eller många dopp. Det var en sån ljumm skön kväll. De badade enda tills åtta, då fick de gå in. Sedan blev det välling och Spöket Laban.

Här har vi ikväll varit helt fastklistrade vid tv:n när Emma Green hoppade hjöd. Jag skrek så högt när hon klarade 1.99 att jag höll på att sätta chipsen i fel hals. Lillprinsen blev så rädd att han hoppade lika högt han med. I rena förskräckelsen. Han blev livrädd och tog sig för öronen och tittade på mig med skärrrad blick. ”Vad är det med mamma?”
Men han såg snabbt att skriket var kopplat till glädje. Fast han tyckte nog det var säkrast att gå tillbaka in till brossan som tittade på tv i rummet bredvid. Han ville inte ta några risker. Och det gjorde han nog rätt i. Det blev ju ännu högre av Emma. Hela 2.01! Fast då hade Lillprinsen slocknat, så jag fick bita i kudden, för att inte skrika ut ett glädjeskrik till.  

Oj, vilken spännande tävling det blev!! Och vad gött med en medalj till slut. Det hade inte många vågat hoppas på…

Härlig kväll.

Det här inlägget postades i Barnen, Sport. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kvällsdopp och höjdhopp

  1. Sara skriver:

    Jag är så arg att jag inte hade teven på när Emma hoppade!! Jag slog på när det redan var klart. irriterande! hade gärna sett det direkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *