Karuseller i smällande hetta

Igår ville vi hitta på något. Vi satte oss i bilen och begav oss till ett varmt Kristianstad där Kristianstadsdagarna pågår. Vet inte om det var särskilt smart att välja gårdagen, för det var väldigt varmt. Men det blev karuseller för barnen och massor av glass. Kul så länge det varade men skönt när vi åkte hem igen. Då var vi trötta. Ultratrötta. Solen tar på krafterna.

Väl hemma igen gjorde jag varma mackor i sömnen. Vi satt ute i skuggan och åt.
Härliga kvällar nu när den extrema hetten har givit vika.

Sedan satt vi och kollade på ett ganska tråkigt Viktoriafirande. Ett Viktoriafirande utan huvudperson, men med en vacker Prinsessa och Prins ändå. En Prins som kuppade och snodde åt sig micken för att hälsa från sin syster.

Det skulle vara bra artister, men ack så tråkigt det blev. Den enda artist som lyckades få igång publiken var Eric Saade med sin Manboy, då till och med Kungen klappade i händer och stampade takten. De andra vet jag inte vad de gjorde. Roligare när artister håller sig till sina hits som man känner igen. Så som Lisa Nilsson gjorde. Kul att höra den gamla ”Himlen runt hörnet” igen.
Synd för Prinsen i huset bara. Han satt uppe och väntade på att få höra Erik Saade, men hann att somna i soffan innan det var dax för honom att sjunga. Och då gick det inte att få liv i ungen. Väntan för gäves. Men jag kan väl tänka mig att han nog har hört den låten så det räcker och blir över…



Ungarna åker karuseller för fullt….

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *