Första dagen på sommarlovet

Sommarlovet är här. Kan ni förstå? Härligt. Det enda som saknas nu är solen och värmen. Men vi får hoppas att den kommer snart!
Idag har jag bara Sessan och Lillprins bus hemma. Maken jobbar och Prinsen är på utflykt med dagiset.

Själv ska jag ta itu med tvätt, röja i köket och städa…ja, listan kan göras lång… Får se hur mycket jag hinner. Ifall solen tittar fram kommer jag att rusa ut i solstolen och njuta av den så länge det varar.

I fredags var det ju skolavslutning. Och som traditonen bjuder, var det REGN. Det har regnat på varje skolavslutning sedan Sessan började skolan. Lite trist. Speciellt när alla går där och huttrar i sina fina sommarklänningar och finskor. Det hade varit skoj att får uppleva en skolavslutning i strålande sol. Tänk så mycket roligare!

Vi firade i alla fall med tårta här hemma efteråt. Sommaren måste man ju fira in. Och inte minst att Sessan slutat lågstadiet och nästa år börjar på mellanstadiet. Tänk vad tiden gått fort. Men det  är med blandade känslor som hon slutar trean. Hon kommer att sakna sin fröken. Sin allra bästa fröken. Alla treorna som slutade fick en ros av henne som avskedspresent. Gulligt av henne.


Söta Sessan i sin klänning som hon valt alldeles själv. Tårtan som jag bakat och rosen från Fröken. Och så våra fina syrener som tyvärr snart blommar över.

Känningen kommer fårn Lindex.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Första dagen på sommarlovet

  1. livsnjutare skriver:

    Så fina bilder det var här!
    Det ser verkligen festligt ut.
    En söt liten tjej!
    En finfin tårta och
    en röd fin ros och
    så denna fina syren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *