Tårta

Idag ska jag baka tårta. Imorgon är det skolavslutning och vi brukar fira det med tårta efteråt. Kan inte fatta att det redan är sommarlov! Otroligt! Men härligt!

Vädret är en aning kyligt och ingen sol har vi. Hoppas bara inte det blir regn imorgon så är jag nöjd.

Apropå baka. Igår bakade jag bullar. De blev hårda. Och torra. Hade säkert för mycket mjöl i. Men det var så skumt. När jag hade tagit så mycket mjöl som det stod i receptet så var degen fortfarande ingen deg, utan en smet. Märkligt. Så tillsatte givetvis mer mjöl. Då blev det för mycket istället. Men de går nog att äta om man micrar dem lite. Hade mandelmassa som fyllning och det är mumsigt, tycker vi.

Nu ska jag försöka göra köttbullar. Igår åt vi nypotatis och sill för första gången i år. Å vad gott det var!! Mums! Finns nästan inget bättre så här års.

Det här inlägget postades i Mat/Recept och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Tårta

  1. Sara skriver:

    Jag åt också sill häromdan. underbart somrigt och gott =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *