Det är bara i ett land som Sverige som en sån här grej blåses upp

I medierna den senaste tiden har man kunnat följa spektaklet runt ett visst husbygge.
Nämligen
Laila och Nicklas villabygge på Lidingö.
Något som har blåst upp och människor hojtar och skriker. Jag fattar inte vad problemet är?
Typiskt svensk avundsjuka. Folk läser kvällspressen och slukar allt där står… Sånt här retar mig.

Låt dem bygga sitt hus och om Tv vill göra en dokumentärserie så låt dem. Vill företag betala pengar för att få synas i Tv genom programmet så låt dem. Varför denna uppståndelse? Folk är så förtrödna och gnäller. Sedan kommer de väl ändå att sitta där vid teven med sitt kaffe och glo för att de är så rysligt nyfikna.

Ideén är att man på Tv4 plus eventuellt ska kunna följa husbygget genom en dokumentär. Paret kommer att kunna tjäna på att företag som medverkar i programmet även är med som sponorer till bygget. Det är inte Tv4 som betalar husbygget som många tror, så ni som är så upprörda. Lugna ner er ett par hekto. Det är ju inte ens säkeret att det blir ett tv-program överhuvudtaget. Paret har inte sagt ja ännu.

” Som sagt i helgens tidningsartiklar så är inget program ännu beställt. Det som diskuteras är en dokumentärserie där TV4 Plus följer Laila och Niclas från bröllopet till dess att de flyttar in i sitt nya hem. TV4 Plus betalar för tv-produktionen till produktionsbolaget Titan men betalar inte en krona för husbygget. Det är helt och hållet Laila och Niclas som själva betalar sitt eget hus. Inom någon vecka så vet vi om tv-programmet blir av eller inte.”  Från Tv4

Laila skriver själv om det hela på sin blogg. Läs
Här.

I och med all uppståndelse kring det hela är paret tveksamma till att på med på planerna om den dokumentär. Men jag tycker att de ska slå till på erbjudandet! Om inte annat för att retas lite… 😛
Eventuellt retar även jag någon med mitt inlägg. Men det bjuder jag på.

Det här inlägget postades i Blandat, Tv/Film och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *