God sömn och en vacker årstid

Det känns extra skönt att vakna såna här dagar. En morgon som denna då man vaknar och inser att man faktiskt har fått sova ganska bra. För det händer inte så ofta. Men inatt sov alla barnen bra.
Till skillnad från förra, då alla tre sov oroligt och man vaknade gång på gång. Det där med att få en sammanhängande sömn är otroligt viktigt! Jag kan inte fungera annars. Så idag känner jag mig extra tacksam. Även om jag är ganska trött, så mår jag bra av att veta att jag sovit gott.

Jag ska kanske inte klaga över min förkylning, men den är så seglivad. Fortfarande är jag snuvig och halsen retar. Känns som om det räcker nu. De andra i familjen är friska. Det är alltid mina förkylningar som vara längst. Men men, det finns ju värre saker än en förkylning, så jag ska som sagt inte klaga för mycket. Någon gång går den över.

Just nu tittar jag ut på ett fantastiskt träd i vår trädgård. Det håller på att slå ut med massor av små söta vita blommor. Ska ta ett kort på det sedan. Vårt japanska körsbärsträd slår också ut vilken dag som helst. Den tiden på våren då båda träden står i full blomm samtidigt är otroligt vackert. Synd bara att det inte varar så länge. Men man får njuta av den tid som är.

Ja, det är en vacker tid vi är i just nu. Sköna maj välkommen…

Det här inlägget postades i Blandat, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

2 svar på God sömn och en vacker årstid

  1. Johanna skriver:

    Sammanhängande sömn är guld värt och ett måste i längden för att fungera. En natt går, två är ok, men sjuttioelva i rad tar på krafterna.

    Skönt att du mår bra!

  2. ingela skriver:

    Tack vännen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *