Saker man aldrig hittar

Nappar hittar vi aldrig när prinsen behöver dem. En ständig syn i vårt hem är att vi kryper omkring på alla fyra och letar efter nappar. Alltid dessa nappar…
Vi letar under sängar, under soffor och under mattor. För det mesta hittar vi tusentals leksaker och ett helt ton med damm, men några nappar syns nästan aldrig till. Vi har säkert minst tio nappar i omlopp och ändå hittar vi knappt någon. Undrar om det är någon som käkar upp dem? Kanske är det samma som äter allt annat som försvinner.

Fjärrkontroller tycks också alltid försvinna spårlöst. De hittar man oftast under kuddar och bakom soffor, ibland bakom element. Om man har tur vill säga.
De kan också ligga någon helt annanstans där man minst anar…

Här blir det katastrofläge om man inte hittar fjärrkontrollen. Speciellt om det är Bollibompa på teven. På flera mils håll kan man höra någon ropa:
– Mamma, var är fjärrkontrollen??. Då blir det kris i bygget. För de moderna barnen kan inte alltid ändra kanal på teven, endast på fjärrkontrollen. Det kanske vi måste försöka ändra på? Ett sätt att få mer motion är kanske att skippa dem helt. Då hade det väl blivit ett farligt liv här…

Och så ska man ju inte tala om alla dessa strumpor och vantar som försvinner och som man aldrig någonsin hittar … Drar man ut sessans strumplåda finns det mängder av strumpor, men det är ju inte många man hittar paren till…

Jag tror att vi spenderar mycket av vår tid bara till att leta…”

Hittade detta inlägg från 2007 på min gamla blogg, Mammabloggen

När jag läser inser jag att vissa saker fortfarande är de samma… Förutom att det nu finns tre barn i huset och att Sessan har växt ifrån Bolibompa.
Det är kul att läsa sin gamla blogg. Man ser tillbaka och ler, men man inser också att tiden verkligen går i ett rasande tempo… Tänk att jag nu har bloggat sedan april 2006.

Det här inlägget postades i Barnen, Bloggar, Familj. Bokmärk permalänken.

2 svar på Saker man aldrig hittar

  1. Sara skriver:

    Hi hi känner igen det där, nappar fjärrkontroller och strumpor försvinner här med.

  2. ingela skriver:

    Ja, det verkar vara ett ständigt problem i alla familjer. Saker som mystiskt försvinner! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *