Varm mjölk med honung

Varm mjölk med honong är gott när halsen gör ont. Det var det första jag drack i morse. Varmt och snällt mot halsen.
Dagen känns väldigt seg, liksom mitt huvud. Har huvudvärk och hela kroppen känns trött.

Nu har jag precis somnat en liten tröttis i vagnen. En tröttis som var allt annat än trött igår kväll. Vi försökte somna honom hela kvällen igår, men lyckades inte. Han slocknade inte förrän närmre halv tolv på natten. Då var jag helt slut och hade redan gått och lagt mig. Tur att man är två som kan hjälpas åt. Dessutom vaknade han rekordtidigt i morse, så jag förstår att ungen är trött nu. Hoppas han sover en stund, så han inte blir gnällig resten av degen. Idag orkar jag inte med gnällisar. Orkar knappt med mig själv.

Sitter här och dricker en kopp kaffe. Måste ha lite kaffe i mig. Prinsen tittar på Nick junior på Nickelodeon. Han sitter i en grön fåtölj iklädd en gammal klänning som han hittat i utklädningslådan. Han älskar att klä ut sig och kan gå i utklädningskläder en hel dag.

Min söte Prins. Snart ska vi på vårt första utvecklingssamtal på hans förskola. Det ska bli spännande. Jag tror det går bra,  för det är det enda vi får höra när vi hämtar honom, hur bra det går. Det är ju skönt att han trivs. Otroligt skönt.
Förmodligen kommer även Lillprinsen att börja förskolan till hösten. Några dagar i veckan i alla fall. Om det går bra att skola in honom och om han trivs, annars får han vara hemma ett tag till. Jag lämnar inte honom om jag märker att det kanske är för tidigt. Då är det ju bättre att vänta ett tag till. Men han älskar i alla fall att vara med och hämta Prinsen. Han knallar in i dagiset som om han var där varje dag och lyser som en sol.

Här har det regnat idag, fast just nu skiner solen för någon minut. Men de tunga molnen kommer nog snart att dominera vår himmel igen. Det blir nog en grå dag idag. Nu har jag drukit upp mitt nästan kalla kaffe och ska gå och lägga mig i soffan en stund under en varm filt. Ta det lugnt en stund innan en liten buse vaknar igen. Då lär det bli fullt ös.

Ha en skön dag!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *