Vad härligt med ett Guld till och ett välförtjänat Brons!

Såg ni rysaren igår?
Vi såg hela loppet . Så himla spännande. Var egentligen så otroligt trött, men jag kunde ju omöjligt gå och lägga mig när tävlingen blev så spännande. Glömde helt bort att jag var trött.

Så gött att Hellner spurtade till sig  Guld. Och vilken bragd att Johan Olsson lyckades hålla undan och fick ett brons! Det hade varit synd om honom annars, efter att han haft ledningen i loppet så länge. Och vilken laginsats för hela laget! Egentligen skulle guldet delas i fyra delar.

Så nervöst det var! Men underbart roligt! Och extra gött var det att Norges Northug inte fick någon medalj, efter alla psykningar mot svenskarna och speciellt Hellner.

Och vad rörd man blev när man såg en gråtande Per Elofsson i målområdet. Nästan så att man fällde en och annan tår själv.

Det är tur att både jag och min man är likadana och gillar att kolla på OS. Kan ju tänka mig att OS kan innebära ganska mycket irritation i relationer annars, om den ene vill kolla OS hela tiden och den andra hatar sport. Men det slipper ju vi.

Det är extra kul när man delar samma intresse.

Det här inlägget postades i Blandat, Sport, Tv/Film och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *