Matleverans hem till sin dörr

I framtiden skulle jag vilja unna mig lyxen att få matleveranser hemkörda till dörren.

Middagsfrid
har en bra affärsidé, tycker jag. Hos dem kan man få levererat råvaror och recept som räcker till fem middagar för fyra personer hem till sin dörr. Då hade man sluppit tänka ut vad man ska ha till middag. Just den biten kan vara så tråkig. Även om jag för det mesta tycker om att laga mat, så hamnar man ofta i samma hjulspår och äter samma mat hela tiden. Svårt att förnya sig.

Så här skriver Middagsfrid på sin hemsida:

”Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet, och samtidigt ett gott samvete. Med ett stort engagemang arbetar Middagsfrid för en medvetenhet om klimatsmart mat. Vi donerar även regelbundet matkassar till behövande familjer. För oss är det äkta matglädje.”

”Middagsfrid startades sommaren 2007 av Kicki Theander. Syftet var att förenkla middagsbestyren för barnfamiljer och andra hushåll som vill ha bra mat på bordet varje kväll. Många sliter med inköp, planering och matlagning och allt fler väljer hel- och halvfabrikat i brist på tid och ork. Det vill Middagsfrid ändra på. Kicki har själv tre barn och vet att det är viktigt att maten är klar en viss tid. Visst kan det behövas kompromisser när det är stressigt, men genom Middagsfrid delar Kicki med sig av många knep, där kunderna får råvaror och recept levererade och kan koncentrera sig på att laga bra och god mat.”  Läs mer på www.Middagsfrid.se

Låter alldeles utmärt i mina öron.

Någon som prövat?

Det här inlägget postades i Familj. Bokmärk permalänken.

3 svar på Matleverans hem till sin dörr

  1. Sara skriver:

    låter underbart!! nackdelen är väl att man oftast måste på i nån storstad för sånt där eller?

  2. ingela skriver:

    Det är klart att sånt finns mycket i storstäder, men Middagsfrid utökar hela tiden efter hand som efterfrågan ökar. Här i skåne levererar de till många mindre städer också.

  3. Sandra skriver:

    Vi har matleverans av ett liknade företag, Mat i Veckan. Dom levererar i hela Skåne även till små orter. Vi är supernöjda! Det är ett kanonkoncept. Kolla in om du bor i skåne, http://www.mativeckan.se Lycka till.
    Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *