Snö och Ryska isvindar

Det är vinter i Sverige. Riktig vinter. Snö och kyla. Här i Skåne där vi bor har snön kommit igen. Den försvann ju ett tag efter julhelgen. Men nu är den tillbaka. Ungarna älskar det ju. Såklart. När man är liten är ju vintrarna betydligt roligare med snö.
Och mer är tydligen på väg. Mer kyla och snö väntas med Ryska isvindar. Känns dock ganska skönt att man bor i södra Sverige och slipper den extrema kylan.

Just nu är ungarna ute och leker i det vita. Eller ja, Prinsen varvar nog lekandet med att äta snö. Förstår inte hur han kan tycka det är så gott att äta. Men man åt väl säkert själv snö när man var liten. Jag kommer ihåg att min tunga fastnade på ett frostigt handtag. Det var mindre roligt. Det gjorde man bara en gång.

Det här inlägget postades i Barnen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *