Julgran och snö…

MCj04397640000[1]Sitter just nu och tittar ut över en vit mark. Vi har ett tunt men välkommet snötäcke på marken. Även om det inte är så mycket så lyser det upp. Och det sägs ju att det ska vara kallt nu några dagar framöver. Hoppas att det varar över julen. Mycket härligare att få ha några minusgrader och lite snö än det här milda regnvädret som vi har haft så länge nu. Är trött på det.
Är det december ska det vara kallt.

Nu är det så tyst här. Lillprinsen sover och Prinsen tittar lite på datorn. Snart ska vi äta lunch. Blir nog till att äta lite rester idag.
I eftermiddag ska vi kanske göra lite julgodis om sessan vill. Hon var ganska trött imorse efter gårdagen som var så intensiv i och med luciashowen. Jag tyckte att de kunde få vara lediga idag, de som var med. Men, men… Snart är det ju jullov.

Paketet från Pippilotta kom faktiskt fram i fredags. Så de får godkänt av mig. Det tog en vecka.  Jag var ju sent ute med min beställning. Men jag har inte hämtat paketet ännu, eftersom jag köpte andra kläder. Får väl spara pepparkakskläderna till nästa år. Tror att de passar även då.

Idag kanske maken kommer hem med en julgran. Får se om han får tag i någon. I så fall kanske det blir julgranssmyckning ikväll. Det hade varit mysigt. Vi köper ju alltid en rikig gran. Jag gillar inte så mycket plastgranar. Jag vill ha riktiga grejer. Men det är ju bra att det finns plastgranar för de som vill ha och tycker det är bekvämt. Här skulle det bara komma in en plastgran om någon av oss blir allergiska eller något sånt. Annars är det riktig doftande julgran som gäller. 🙂

Det här inlägget postades i Jul, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Julgran och snö…

  1. Linda skriver:

    Blev det nåt julgodis?
    Vi har också riktig gran… tycker inte om plastgranar. Då har jag hellre barr ända fram till påska… hihi. Fredrik och Albin (stora sonen) hugger alltid gran själva… mysigt!

    Ha en fin dag!
    Kraaam

  2. ingela skriver:

    Ja, vi har gjort lite julgodis. Idag har vi bakat pepparkakor! 🙂 Vi brukar hitta barr hela året sedan..hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *