Tråkigt när ett äktenskap känns mer som en affärsuppgörelse än ett äktenskap

Att vi känner oss trötta idag är nog bara förnamnet. Sessan som normalt sett brukar stiga upp ur sängen med glatt humör sa att hon ville slänga klockan i väggen när den ringde imorse. Maken försov sig och jag och bebben sussade till klockan åtta. Trots det är han jättetrött idag och sova just nu. Fast han vaknade som vanligt inatt och fick välling, men somnade igen ganska fort.
Själv sov jag dåligt inatt och hade ont magen. Jag har fått för mig att det är klementinerna som jag äter som jag inte tål. Ska pröva att inte äta dem på några dagar, trots att jag älskar klementiner.

Sitter och läser om Tom Cruise och hans Katie Holmes.  Tom vill tydligen ha ett syskon till dotter Suri. Katie vill ha 71 miljoner. Jag tycker det känns så tråkigt när ett äktenskap känns mer som en affärsuppgörelse än ett äktenskap. Det känns på något sätt tragiskt. Det blir väl så när man är så rik och det är mycket pengar involverade i allt. Usch. Ibland känns det nästan skönt att inte vara rik. Pengar verkar gå folk på hjärnan. Vi har inte mycket pengar över just nu. Det går jämt ihop varje månad och det är vi tacksamma för. Vi har ju valt att jag är hemma mer hos barnen nu när de är små, vilket känns gott. Men det gör ju att man inte kan göra så mycket extra och i vissa sammanhang kanske man upplevs som snål. Men vi är inte snåla, vi har bara en mindre budget. Men vi är lyckliga och glada och trivs med livet. Allt annat känns ganska oviktigt om jag ska vara ärlig. För oss är livskavalité viktigast. Att man gör det man känner är viktigast och att det i hjärtat känns bäst. Allt har sin tid.

Nu leker Prinsen för fullt på sitt rum. Det är underbart mysigt att lyssna på honom. Lillprinsen sover i vagnen ochjag ska gå och försöka ta mig en snabbdusch.

Ha en helt underbar dag allihop! 🙂

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *