Karré i ugnen

Just nu står en karré i ungen. Det är inte ofta som jag steker kött i ugn, men det är ju så otroligt gott så jag tänkte att jag skulle försöka. Har gnuggat in salt, peppar och min favoritkrydda; Vitlök/örter, så jag hoppas att det blir gott. Nu doftar det i alla fall ljuvligt i hela huset och hungrig blir man.

Prinsen och Lillplutten vandrar just nu runt i huset och jagar varandra. Prinsen spelar munspel samtidigt och Lillen tycker livet är vansinigt roligt. Fast ibland går leken lite överstyr och bli lite för vild för en liten bebis.

Känner mig inte alls så munter idag. Är verkligen inne i en svacka. Och medias skriverier om svininfluensan gör ju att man nästan spyr. Är så trött på det. Varje dag är det ju alltid någonting. Snacka om att plantera oro i människors liv. Längtar till våren då det hela är över.

Nu ska jag fortätta på maten. Här ska skalas potatis och morötter.

Ha en underbar torsdag alla fina läsare!

Det här inlägget postades i Barnen, Mat/Recept och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Karré i ugnen

 1. Linda skriver:

  Är det för sent att komma på middag?? Det låter helt ljuvligt gott.

  Kraam

 2. ingela skriver:

  Nej, det är inte för sent..Hihi. Kom du bara, vi har mat över! 🙂

  Kramar!

 3. Charlotte skriver:

  Ja, håller med! Låter väldigt gott. Jag är så fruktansvärt dålig på att göra saker i ugnen som tar lite tid. Jag har så himla dåligt tålamod, och när jag börjar laga mat är jag nästan alltid redan jättehungrig. Då hinner man ju inte vänta på något, liksom…. Det är därför min sambo är mycket bättre på det där med matlagning, han låter det ta tid. 🙂 Vad jobbigt med den där svackan, har du kommit iväg på den där massagen /ansiktsbehandlingen / pedikyren som vi pratade om :-)? Om inte- Shas iväg på den!!!!!!!!!! 🙂 kram

 4. ingela skriver:

  Hej Charlotte!
  Nä, tyvärr, jag har inte kommit iväg på något än så länge. Måste försöka snart! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *