Tisdagstema – Kuslig

Dagens Tisdagstema är Kuslig.

I mitt bildarkiv hittade jag en bild på en riktigt kuslig liten varelse som satt på vårt köksfönster.
Han är riktigt otäck och har fångat ett byte…

kuslig

Det här inlägget postades i Mina Foton/Bilder, Tisdagstema/Fototriss. Bokmärk permalänken.

5 svar på Tisdagstema – Kuslig

 1. Ingela skriver:

  Ja, usch sådana där kusliga saker tycker jag inte om.

 2. hulda skriver:

  Hej!
  Tack för besöket hos mig! Så fick jag se din trevliga blogg. Du skriver så rappt och småroligt! För min första tanke var när jag såg att du bloggade om livet med barna, att nej, en sån där jobbig som bara skriver om sina gullungar. Men så var det inte! Bra,om allt möjligt, även det tråkiga tex sömnbrist. Jättefräsch blogg. För att inte tala om dina bilder. Så bra! Jag gillar snygga bilder. Och försöker komma dit själv, alltså snygga bilder. Så du och din blogg var verkligen en upplevelse.
  Hulda

 3. Ingrid skriver:

  Men vilken kuslig typ!

 4. Artlover skriver:

  En bra bild till temat. Den ser ut som ett monster. Tur att de är små och inte gör så mycket väsen av sig.
  Tack för titten:-)

 5. Hu. Inte min favorit. Ryser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *