Tillbaka igen…

Jag skrev ju för ett par dagar sedan att Lillprinsen sov gott. Han hörde mig nog. För de senaste tre nätterna har han börjat vakna igen. Det var nästan som om han tänkte; Nu har de där föräldrarna det alldeles för bra, så nu är det bäst att jag börjar hålla dem vakna igen.

Så, nu är vi tillbaka igen. Han vaknar och vill inte somna om, varken i sin säng eller hos oss. Så vi får upp och göra välling och dona mitt i mörka natta.

Det är ju inte så att man jublar av glädje direkt…

Det här inlägget postades i Barnen, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tillbaka igen…

  1. Charlotte skriver:

    Moa har precis börjat hålla på med det där oxå…. Hon vaknade kvart i tre inatt, och vägrade somna om! Vad göra????? Hon var vaken i två timmar, och kunde helt enkelt inte komma till ro… Du kan väl berätta om du har några bra tips. Du har ju ändå massor med rutin jämfört med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *