Ska bli bättre på att ha tevefria kvällar

Envist biter den sig kvar. Den vill inte riktigt släppa sitt grepp. Min förkylning känns ikväll väldigt påtaglig. Igen. Jag som trodde att den var påväg bort. Är täppt i näsan och det retar i halsen. Fast ibland känns det värre på kvällen när man är trötter. Hoppas att jag mår bättre när jag vaknar imorgon. Känns gott att vi har sovit ganska bra den sista tiden. Behöver sömn. Bebben sover gott. Vi sover gott.

Ikväll har jag drukit en stor mugg te. En STOR mugg te med honung och mjölk. Den största jag kunde hitta. Vit med röda stjärnor på. Köpt billigt någonstans och påminner om julen.
Gott att sitta ner i soffan när ungarna äntligen har somnat. En av de bästa stunderna på dagen, kan jag tycka. Älskar att vara med ungarna, men älskar också när det blir tyst. Måste ha lite tystnad. Fast ibland kan jag önska att vi skulle stänga av teven lite oftare på kvällen och verkligen kan få njuta av att det är tyst. Det är så lätt att sätta sig vid denna burk och så sitter man där tills det är tid att sova. Kan kännas lite tråkigt ibland. Ska bli bättre på att ha tevefria kvällar. Kvällstiden går så fort framför teven. Vill att kvällen ska vara längre..

Det är väldigt kallt ute just nu. Riktigt kallt. Hösten är kall i år. Kylan kom så fort. Känns som vinter nästan. Har i ärlighetens namn inte varit ute så mycket de sista dagarna. Känns inte så kul att vara ute i kyla när man känner sig krasslig. Men. Jag ska försöka ta mig ut imorgon. Känner för att pälsa på mig riktigt med mössa och vantar och gå en lång höstpromenad. Känna lite bitande kyla i kinderna och njuta av den vackra naturen i höstskrud..

Det här inlägget postades i Blandat, Mamma/föräldraskap, Tv/Film och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ska bli bättre på att ha tevefria kvällar

  1. Johanna skriver:

    Krya på dig!

    Kramar

  2. livsnjutare skriver:

    Hoppas verkligen att ni är på bättringsvägen nu!
    Själv vaknade jag med en hemsk värk bakom mitt ena öga,
    men har nu tagit ett par alvedon, så det har lättat lite.
    Vilket bra beslut ni har tagit, när det gäller TV.
    Det är mycket trevligare att sitta och prata med varandra.
    I natt har det frusit rejält, så nu får vi plocka in de gröna
    tomaterna och koka in i stället. För det kan bli kallare i natt
    och då är risken att det fryser ine i växthuset också.
    Önskar er en riktigt bra dag!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *