En vacker syn

Sessan och prinsen sitter i köket och spelar Pettson och Findus födelsedagsspel. Det är en fantastisk syn. Sessan är klädd i tomteluva och och prinsen har sin pepparkaksdräkt som han har som pyjamas. Ovanpå sin dräkt har han dragit på sig en glitterklänning som han hittat i sessan utkläddningslåda. Det är vackert.
Idag har sessan julkänslor, för tro det eller ej, men idag ska hon på kalas. Ett födelsedagskalas med jultema och hon ska vara tomte. Det ska börjas i tid. Detta passar sessan utmärkt eftersom hon äääälskar julen, och skulle helst vilja har jul jämt och ständigt.

Själv sitter jag här med kaffekoppen och äter en bit Marabou digestiva. Mmm…

Det här inlägget postades i Barnen och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *