Vår blåsiga helg…

dagen

Idag har stormen fortsatt här i Skåne. Blåst, regn och rusk… Vi har mest varit inne hela dagen. Fast sessan har varit på Söndagsklubb i Pingstkyrkan på förmiddagen och idag stannade hon kvar extra länge. Hon trivs som fisken i vattnet. Så roligt för henne. I fredagskväll var hon på kalas. Det visade sig att det var hos en gammal kompis till mig. Lite konstigt. Vi har lekt mycket som små och bodde grannar och nu leker våra barn i sin tur. Så gammal man känner sig. Konstaterade att det nästan är 20 år sedan vi sågs sist. Otroligt.
Medan sessan var på kalas var vi på barnmöte med pojkarna. Även det i kyrkan. Prinsen tycker det är så roligt. Mycket musik, dans och lekar.

Idag har vi städat lite och jag har tvättat. Den eviga tvätthögen bara växer, trots mina försöka att förminska den. Den bara väller fram och tar upp hela golvet i tvättstugan.
Prinsen fick ny inspiration att leka på sitt rum när det var nystädat och alla saker fanns på sin plats. Han plockade fram dockhuset som han ärvt av sessan. Gång på gång berömde han mig. ”Fint du har gjort det! Du är så duktig mamma!”

Ja, och så var det ju kanelbullens dag då. Och jag hade faktiskt turen att hitta en påse bullar i frysen. Så det blev fika med bullar och pepparkakor. Sessan fick sådan julkänsla att hon pratade om julen i ett. Hon längtar så. Och så längtar hon efter snö. Snö i massor. Själv längtar jag efter att det ska sluta blåsa. Är lite trött på blåst nu.

Ikväll har vi festat på lite pizza. Mumsigt.

Nu är jag oerhört trött.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *