Ännu finns det lite sommar kvar…

blommor_trebarnslandet

Idag har det verkligen varit rusk ute. Riktigt höstrusk. Det är ju nästan storm. Regn och blåst, mörkt och kallt. Första riktiga höstoväder!
Jag har inte ens vågat sticka ut min näsa. Sessan har varit ute. Hon gick till affären och köpte kattmat och grädde. Hon är så glad så fort hon får springa ärende till affären. Jag var rädd att hon skulle blåsa iväg, lilla gumman. Men hon kom lyckligt hem igen.
Tittade lite på bilder som jag tog hemma hos mamma och pappa här om dagen. Trots att det nu är rikig höst, så finns det mycket av sommaren kvar.

Det här inlägget postades i Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *