Nu är det höst på riktigt!

Nu har verkligen hösten kommit. Det är HÖST på riktigt! Den där härliga sensommarvärmen som faktiskt höll i sig riktigt länge känns långt borta. Nu regerar kyla, mörker och regn, blandat med sol och blåst.
Men jag gillar hösten. Gillar det lite kalla och kyliga. Jag tycker det är mysigt att få vara inne i värmen och titta på rusket genom fönstret. Mysigt att få krypa upp i soffan under en filt och dricka te medan stearinljusen brinner.

Jag kan blicka tillbaka på en härlig sommar. En sommar som har gått så otroligt fort. Som vanligt. Veckorna rusar på. Allt det där som man trodde att man skulle hinna med under sommarhalvåret har man inte hunnit med. Så brukar det vara. Man tänker och planerar. Men helt plötsligt står man där med höstjackan och sommaren liksom bara försvann.

Nu är det redan den 1 Oktober och man undrar, var tog september vägen? Den kom och gick fortare än blixten känns det som. Otroligt. Men Oktober kommer att bli vacker. Det är nu alla färger kommer. Hösten är ju så fantastiskt vacker. Jag tror faktiskt att jag har mer kort på hösten i mitt fotoarkiv, än på sommaren. Älskar när naturen ”brinner” i gult, guld och rött. Längtar redan efter att få gå på promenader i höstskåne med min kamera. Underbart.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nu är det höst på riktigt!

  1. Madonnan skriver:

    Visst är hösten vacker – också! Jag har lärt mig, sent omsider, att tycka om alla årstiderna, även om jag föredrar vår och sommar…Gillar när det är varmt och behagligt, kanske därför jag äter soppa! Och dricker thé 🙂

    Ha en fin fortsatt kväll:)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *