Nigarafallen har flyttat hit…

Försoffad har jag blivit den senaste tiden. Lat kan man ju också kalla det. Här ligger kilovis med tvätt som behövs tvättas. Hade man lagt ut allt på rad så hade man nog kommit ett helt varv runt jorden, om inte två. Just nu tvättar jag, men att hänga ut den på tork är det ju inte tal om. Det vräker fortfarande ner från himlen som om själva Nigarafallen hade flyttat hit. Det är kallt och ruggigt. Man ska ju inte klaga, men det är svårt att låta bli. Man måste ju beklaga sig en liten smula i alla fall.
Det är faktiskt ganska otroligt hur det kan falla så mycket regn. Det borde ju ta slut någon gång tycker man ju. Men icke sa nicke…

Idag är kanske en sådan dag då man skulle passa på att baka kanelbullar och sockerkakor. Det är synd att man inte gillar att baka för då skulle jag fyllt frysen med godsaker. Men jag är en dålig bullmamma, det är bara att konstatera. Men det finns ju att köpa. Fast någon dag får jag nog ändå baka med Sessan. Hon älskar att baka och det är kul att se henne bli glad. Då ska jag damma av Ica:s rutiga kokbok och slå upp recept på kanelbullar. Det är ju så gott när det väl är färdigt. Hembakade bullar går inte av för hackor!

Nä, nu sitter jag här och skriver om absolut ingenting… Nu ska gå och hänga upp tvätt. Roligt värre!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *