De får skylla sig själva…

Är det något jag aldrig kommer att förstå mig på så är det ”tjurrusningar”. Jag skrev om detta på min andra blogg också. För mig är det ofattbart…

Idag kan man läsa om en norrman som blev spetsad av en tjur vid tjurrusningen i Pamplona. Totalt har sju personen blivit stångade. Så onödigt egentligen!

Alltså, varför utsätter man sig själv för detta? Det kan jag inte förstå.  Är det för spänningens skull? Antagligen…

Jag tycker mest det är synd om djuren som stressas upp på detta sätt.
Människorna får skylla sig själva när de är så otroligt dumma att de frivilligt vill bli jagade av tjurar… Jag säger det igen; Dumma människor!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på De får skylla sig själva…

  1. Myra skriver:

    Absolut! Dumma människor!
    Jag begriper inte varför djuren ska utnyttjas i människans grymma värld…

  2. Pellen skriver:

    Nu handlar det ju egentligen inte om att det är en norrman (host), men hela grejen borde stoppas. Varför kan ingen göra något åt detta djurplågeri frågar nu jag!

  3. Liv skriver:

    Nä, det begriper man verkligen inte..

    Men det är kanske tur det? 😉

  4. Liv skriver:

    Ja, man undrar hur länge det kan få fortgå??

  5. Rackartuss skriver:

    Nä jag förstår inte heller vitsen med det hela med springande tjurar o så. Det är ju fara både för djuren o för de människor som är så otroligt dumma som deltar..

    Jodå hennes fot är bra nu igen för hon hoppar o springer som vanligt igen, men däremot så har hon börjat ömsa skinn på ovansidan foten så frågan är väl ändå vad det var egentligen. Nåja huvudsaken är ju att hon är pigg igen inte sant..

    Ja solen sken i förmiddags men sedan så kom molnen men det är fortfarande varmt, ligger runt 20-22 grader.. Vi var ju på det där Monkeytown o ungarna bara älskade det.. Kul.. Lägger ut lite bilder under kvällen.

    Kram från mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *