En blå tå

En tjock, blå lilltå har jag just nu. Jag gjorde en rejäl vurpa på köksgolvet när jag slog i lilltån i dammsugaren. Som en litet barn låg jag på golvet och kved. Sessan blev rädd när hon hörde sin mamma skrika. Det kan jag förstå, för jag blev rädd själv. Det gjorde så ont att jag fick ringa mamma och gråta en skvätt. Då blev Liv en liten, liten flicka igen. Ibland är det skönt att ha nära till sin mamma. Hon kom och hjälpte mig.

Nu är den lilla tån blå men svullnaden har gått ner lite. Nu den fastvirad med granntån med hjälp av tejp.  Det var ju inte lönt att åka in till läkare för de kan inte göra något åt om det är så att lilltån är bruten. Men nu är den tejpad så det ska nog bli bra. Det finns ju värre saker i livet om man säger så. Men ont gör det i alla fall, och det känns bättre nu.

Nog om detta.

Tänkte gå in på aftonbladets blogg men det gick inte… Too many connections… Det har vi hört förut!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En blå tå

  1. Rackartuss skriver:

    Kunde se det framför mig… Vet ju hur ont det kan göra, o varför skall man just slå i den minsta av alla tår man har.. Mkt knepigt.. Kan tänka mig att det var skönt o få lite hjälp i det läget.

    Ja tack våran helg var helt ok. Var i Jkpg med pappa o syrran i lördags o handlade kläder till honom samt lite saker till hans lilla fest som han skulle ha på kvällen, hjälpte honom att lägga upp den delen oxå sedan, han har ju fortfarande svårt för just den där sociala biten, o hur man agerar. Hon har ju talat om exakt vad o vad han inte fick göra innan.
    I söndags var vi på kalas hos ett av barnens kusiner, på Hasses sida. Så det var en helt ok helg som sagt. Har varit ute på en 2 timmars lång promenad idag med min brukare, solen sken från en näst intill klarblå himmel, helt underbart, tror att han tyckte om det oxå då han var ganska så tyst under tiden… Härligt.

    Har två kottar här hemma ikväll som inte vill somna riktigt ännu o jag bävar lite för morgonen imorgon, de skall börja kl 6,30 då…. Usch vad tidigt, men jag slutar ju 13 sedan så det är ju ingen lång dag för dem iaf, det är ju bra…

    Nähä nu så skall jag försöka få dem att lägga sig, gubben är ute o går sin kvällsrunda..

    Ha en bra kväll.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *