Bio istället för bad

Strömmen gick tidigt imorse. Sessan som satt och tittade på bollibompa blev helt till sig och sprang in till oss.
”Strömmen har gått, strömmen har gått. Nu kan jag ju inte titta på teve” Det var det största problemet för henne. Jag tänkte mest på hur jag skulle få mitt morgonkaffe.

Snart hade vi båda ungarna i sängen. De busade som vilddjur med ballonger från Mc Donalds. Sessan ville ha svar från sina otroligt trötta föräldrar om det stod bad eller bio på schemat, och såna viktiga beslut kan vi inte ta för tidigt på morgonen. Men jag kände redan igår att jag inte var upplagd för bad, så efter lite protester så gick den lilla damen med på att se på bio istället.

Nu har strömmen kommit tillbaka. Maken och Sessan har åkt till bion för att titta på Alvin och gänget. Bad i alla ära, men bio och en massa popcorn är ju inte helt fel det heller.

Ikväll blir det Tacos och melodifestivalen.

Nu strålar solen in från ett otroligt smutsigt fönster. Det blåser fortfarande ute, men underbart är det ju att få se lite ljus. Prinsen har just vaknat upp från sin eftermiddagssömn och tittar lite på Fiffi. Han är på ett riktigt glatt humör och strålar nästan ikapp med solen utanför..

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *