Just nu…

Just nu sover prinsen och jag borde passa på att göra en hel massa annat. Men…jag sätter mig här istället. Dumt kanske..
Idag skiner solen emellanåt, men det blåser kraftiga vindar. Har inte vairt ute ännu, får se om vi kommer ut när prinsen har vaknat. Sessan ska följa med hem till mormor och morfar och leka med en kusin som är där och hälsar på idag.

I förgår hade vi besök av en snart fyraårig liten kusin hela dagen. Det gick så bra. Han lekte lite med prinsen på förmiddagen och när sessan kom hem var det hon som tog över det hela. De satt på rummet och lkete med lego och kulor. Då fick prinsen inte vara med längre. Det tyckte han var mindre roligt. Men så är det att vara minst. Inte lätt…

Idag har vi ätit potatismos och korv. Det smakade så gott och prinsen åt med god aptit. Det är härligt att se. När han var färdig fick han en hel hög med gröna ärtor som han älskar. Nytigare efterrätt fär man ju leta efter.

Jag äter mindre nyttigt just nu.. Nämligen Marabuos Gräddnougat. Mums! Maken fick fylla på mitt chokladförråd igår när han var och handlade. Det tackar jag för! En gravid kvinna måste ha lite gott, eller hur?

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *