PEPPARKAKOR och KAFFE…

 
…en oslagbar kombination!

Förmiddagens fika bestod av pepparkakor och kaffe. Det smakade ljuvligt. När jag var och handlade igår kunde jag inte motstå frestelsen att köpa en burk med pepparkakor. Nu doftar det jul i vårt hus…

  

Julen ja, det är typ det enda jag går och tänker på, jul, julpynt, glögg, adventsljusstakar, lucia och sist men inte minst, JULMATEN. Gravid och julmat låter som en bra kombination. Kanske kan det till och med löna sig att käka julbord i år? Jag som alltid brukar äta som en häst i slutet av en graviditet. I år ska jag fira jul så fort december månad infinner sig. Granen får komma in några veckor tidigare än normalt. Men vet ju liksom aldrig när det lilla pyret i magen behagar komma ut… Kanske får jag ligga där och krysta medan ni andra öppnar era julklappar.

Aldrig tidigare har jag längtat så mycket efter julen redan i september. Normalt sett brukar det ofta reta mig en aning att julpynt och julreklam dimper ner i brevlådan redan i augusti. Att affärerna börjar julpynta redan innan badbyxorna hinner torka, men inte i år. I år tar jag in allt och längtar tills vi kan montera upp ljusstakarna i fönstren.

Men det bästa av allt, till jul kommer vår Lillprins!

Det går fort nu…

Det här inlägget postades i Jul, Mamma/föräldraskap, Min Graviditet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *