Ett strålande höstväder!!

Tänk vad härligt att få vakna upp till ett sånt vackert och strålande höstväder, med blå himmel och sol! Känns extra härligt nu efter gårdagens tråkiga höstrusk. Ibland behövs regn och rusk för att man ska uppskatta solen extra mycket..

Själv är jag grymt trött efter en ganska jobbig natt, men det känns betydligt lättare att komma igång när solen skiner utanför. Jag har tagit en lång fikastund med med kaffe och pepparkakor. Prinsen har ätit en kivi och skulle nog gärna äta upp alla. Både han och sessan älskar kivi.

Imorse sov ungarna som små stockar. Igår var jag tveksam om jag skulle behöva ställa klockan. Ungarna brukar ju för det mesta vaknat tidigt ändå. Men det var tur att jag gjorde det, för halv sju när den ringde sov både sessan och prinsen djupt och det var nästan synd att väcka dem. Undra varför de aldrig sover så djupt och länge en helgmorgon? Då är det nästan tvärtom, att de vaknar ännu tidigare än på vardagarna.

Idag ska ska jag försöka att njuta av solen. Ikväll kommer maken hem efter att ha varit fyra dagar i Prag. Både jag och ungarna längtar efter honom nu och imorgon ska han vara ledig och vara hemma hos oss.

Ha en härlig dag och njut av höstsolen!!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *