Hösten är så otroligt vacker med färger som inspirerar (Bild)


B
arnen tittar på film, så jag tar tillfället i akt att blogga lite. Sessan tittar på Flykten från hönsgården och prinsen tittar på Fiffi och blomsterfröna. Än så länge är deras val av filmer så olika så det är tur att de kan titta på var sin tv. Lite lyx får man unna sig.

    
Det är ett skönt väder vi har fått, med ljummen vind, så man kan ju inte klaga precis. Igår var vi på en liten skånetur och jag tog som vanligt lite bilder. Jag tycker hösten är så otroligt vacker med färger som inspirerar. Kanske kan man till och med plocka fram akvarellfärgerna igen..

Imorse flög maken till Sthl. Jag var knappt vid liv när han åke, men vaknade strax där efter av en liten prins. Sedan var det dax att väcka sessan som sov så gott under täcket. Men hon klagar aldrig över att gå upp. Hon gillar att göra sig redo inför en ny skoldag.

Nu är det gott att ha henne hemma igen. Vi håller just nu på med ett nytt pyssel från pysselklubben. En mobil att hänga i fönstret. Det är kul att göra något tillsammans, hon och jag.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mina Foton/Bilder. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *