Att bajsa ner pappa är allra roligast

Här hemma ligger nu mina små pojkar och sover till musik.
Känns skönt att få lite paus.
Bebisen sover nämligen inte så mycket på dagarna längre utan ligger mest och gnäller och vill äta jämt. Han äter väl för mycket, så han nästan storknar. Sedan spyr han ner mina kläder och skiter ner sina egna. Här går det åt minst tio blöjor om dagen. Något annat han är duktig på är att passa på att skita och kissa på skötbordet. Han har en fantastisk känsla för detta. Att bajsa ner pappa är allra roligast, specielt på nätterna. Vad pappa tycker är en annan femma.

På natten sover vårt lilla pyre ganska bra vilket jag är grymt tacksam över. För det mesta vaknar han tre gånger och vill han mat, men somnar sedan om. Snart kan jag nog amma bebbe i sömnen. Är så trött när jag vaknar att jag får bända upp ögonlocken med skohorn.

Bebben är nu en månad och har redan gått upp nästan ett kilo. Så honom går det då ingen nöd på direkt. Jag har även slutat ge honom mjölkersättning eftersom min mjölk har runnit till ordentligt. Kanske beror det på att jag lapar i mig vatten och känner mig konstant törstig. Och dricka är ju viktigt när man ammar har jag lärt mig.

Storebror är mycket förtjust i sin lillebror. Han kommer ofta och vill titta och klappa på honom. Han lägger huvudet på sne och säger:
”Jag tycker om bebisen, mamma”
Något annat som är kul är att stoppa in nappen i bebbens mun. Napp är väldigt viktigt för små prinsar. I alla fall för storebror och han kan inte förstå varför bebben ibland inte vill ha sin napp. Då försöker han att trycka in den. Kanske blir resultatet av detta inte alltid så lyckat, men tanken är ju god.

Sessan är också mycket förtjust i sin lillebror och tycker att han är sötast i hela vida världen. Och det är han ju förstås. Hon tycker att det är på tiden att han snart borde lära sig att sitta.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Att bajsa ner pappa är allra roligast

  1. Anna skriver:

    Hej!!
    ”…han kan inte förstå varför bebben ibland inte vill ha sin napp. Då försöker han att trycka in den”. Haha vad härligt!! =) Napp är det käraste!
    Jag gick in på din gamla blogg men hänvisades hit så here I am! =)
    Ha en god kvall!
    Kram/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *