Spelkväll

Sitter och lyssnar på Kanye West och hans Heartless via Spotify. Gillar skarpt hans nya album.
Har inte lyssnat på honom alls innan, men den senaste skivan är så grym.

Har spelat kortspel med Sessan hela kvällen och vi har flummat så vi nästan kissat på oss. Det är ju tur att jag inte är gravid längre för då hade det garanterat hänt på riktigt..

Lillkillen har varit lugn ikväll och jag hoppas att natten också förblir så.
Annars har han ju börjat få problem med sin lilla mage. Inte roligt när han har så ont och skriker mycket. Idag har vi köpt minifom som vi ska börja med. Hoppas att det kan hjälpa.
Alla våra barn har haft problem med sina magar som små bebisar. Inte kul..

Nu väntar snart sängen. Hoppas att få sova ett par timmar innan vår lilla goding vaknar.
Imorgon har vi inget planerat. Hoppas att det blir fint väder så vi kan ta ett skutt ut i naturen. Det hade gjort oss gott!

Hoppas att ni har en underbar helg!!

Det här inlägget postades i Barnen, Musik/Youtube. Bokmärk permalänken.

5 svar på Spelkväll

  1. Magnus skriver:

    Hallå!
    Vad härligt det låter att ni har landat i det nya trebarnslivet. Inte så härligt förstås med magvärken, men förhoppningsvis ska det väl klinga av? Vår ena tjej hade just de där besvären så jag vet att det är allt annat än kul.

    Att pysa ut i naturen är inte dumt alls. Annars ägnar vi mest vår tid just nu med att lära känna en ny kattunge, en riktigt busig liten fyr är det som också har fått gamlingen i gården, vår sexårige perserkille att piggna till. Plötsligt kommer även den gamle igång på ett hopvikt papper fäst i ett trassligt snöre. Kan man tänka sig, miraklens tid är inte förbi. Lillkatten, också en perser, hämtade vi i Trelleborg, vilket gav oss en mysig utflykt förra helgen. Skåne är så vackert.

    Jag önskar dig och de dina en härlig vår!

    Kram.
    ->Mangan.

  2. supermom skriver:

    Magvärk, det har ett gäng utav mina också haft! Det visade sig att de alla var lite intoleranta mot mjölk. Jag fick avstå från alla mejeriprodukter ett tag. Som tur var så var det ingen av dem som utvecklade någon riktig mjölkallergi.

  3. Ingela skriver:

    Hej Magnus! 🙂

    Roligt att du tittar in!

    Vad underbart med en liten kattunge..Vår tjej här hemma längtar efter en kattunge, men vi har ju redan en katt som är snart 14 år och vi vill bara ha en katt, så hon får hålla till godo med honom. Då har ni åkt en bit om ni var enda i Trelleborg. Visst är skåne vackert!

    Tack! Önskar dig detsamma!

    Kram!

  4. Ingela skriver:

    Supermom…Ja, det kan ju förstås bero på såna saker.. Jag får för mig att han får ont av den luft han sväljer för han är väldigt glupsk och sväljer mycket luft. Får se om det bättrar sig annars får jag kolla upp om det beror på mjölkprudukter.

  5. Anonymous skriver:

    ”nästan kissat på sig..”….
    OM du skriver så, då har du inga problem. Men varför skriva – inget kul skämt alls.
    Och kortspel – tja, passar det sig egentligen??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *