Salma Hayek ammade en annan kvinnas barn

Läste om skådespelerskan Salma Hayek som ammade en annan kvinnas barn på ett sjukhus i Sierra Leone.

Det var på ett sjukhus i Sierra Leone som Hayek ammade en veckogammal pojke vars mamma inte hade någon mjölk.
– Han var väldigt hungrig. Jag höll på att vänja av Valentina, men hade fortfarande mycket mjölk så jag ammade honom, säger hon till ABC:s ”Nightlife”.”

Jag tycker det var fint gjort. Det säger en hel del om henne som person. Hon såg en hungrig liten nyfödd och delade med sig av sin mjölk. Fast det ska nog mod till att göra en sådan grej. Men jag kan förstå henne. Ser man en liten bebis som skriker av hunger och man vet att man har brösten fyllda av mjölk… Det känns nog i modershjärtat!
Fast att amma en annan kvinnas barn kan nog kännas lite konstigt. Jag tyckte det var bra gjort. Hon brydde sig inte om vad andra skulle tycka. Och bebisen fick sin mage mättad.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Salma Hayek ammade en annan kvinnas barn

  1. supermom skriver:

    Det var fint gjort! Jag ammade ju en bekants lilla bebbe samtidigt som jag ammade min egen bebbe. Mamman blev sjuk efter förlossningen och kunde inte amma honom själv eftersom det inte gick med de mediciner hon åt. Det kändes jättekonstigt och jag tvekade länge innan jag gjorde det. Det var föräldrarna som bad mig och jag hade känt mannen i familjen en längre tid men inte mamman. Jag själv hade inte bett någon som jag inte kände mycket mycket väl att amma mitt barn. Men vi har i alla fall fått en speciell connection jag och den lille grabben… nu när jag ser honom så känns det ju väldigt speciellt, som om han var lite min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *