Sköna, soliga fredag

Sessan är iväg och bowlar med en kompis, denna underbara fredagseftermiddag. Roligt för henne. Det är första gången som hon provar på det. Vi har ju en nybyggd bowlinghall här i byn. Kul.

Solen har visat sig hela dagen och det är härligt. Känns som om man verkligen behöver den enegin. Ljuset får en på så bra humör. Och det kan ju behövas dessa lite trötta dagar. Fast jag blir påmind om att vi har väääldigt smutsiga fönster. Men det får vi väl göra något åt, någon dag i framtiden, när andan faller på. Undrar just när den gör det?

Skönt nu att det är fredag och helgen står för dörren. Det har varit en ganska intensiv vecka på många sätt, så det ska bli skönt att få ta det lugnt. Maken har haft en del ”duster” på jobbet, men det verkar som det ska klara upp sig.
Min förkylning är påväg bort och det är jag tacksam för. Inatt har jag även fått sova lite mer. Bebben vaknade bara en gång vid 02.30, sedan sov han till 06.00. Det får man vara tacksam för, även om jag kände mig tröttare än någonsin när jag vaknade.

Han är så himla gó, vår lille bebbe. Han är så med nu. Uppmärksam på allt och skrattar mycket. Det är så härligt att se. Det märks att han börjar bli en rikigt stor liten kille.
Det är en underbar tid.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *