Fem nätter i rad!

Jag sitter i hamocken och njuter av solen tillsammans med Prinsen. Han i sina nya foppatofflor och jag i min nya knallrosa mysdress från HM. Ska man mysa, kan man ju lika väl göra det med stil. Sessan som är väldigt förtjust i mina nya myskläder undrade om de fanns i hennes storlek.

Måndag igen. Helgen har gått fort, som vanligt.
En helg som har varit underbar. Full med sol, underbar gemenskap och underbar natur…

Prinsen, han tittar upp på mig med sina stora blå och skrattar. Han har så mycket energi i sin lilla kropp. Idag skulle jag behöva lite extra av hans enorma energi. Jag har känt mig så pigg hela helgen, vilket jag är tacksam över, men idag känns det som om någon klubbat ner mig. Känner mig manglad.  Vet inte varför… jag borde vara piggare, för vet ni vad?
Lille bebben har sovit så bra de senaste nätterna. I hela fem nätter i rad har han sovit från kväll till tidig morgon. Helt plötsligt har han börja sova så bra. Otroligt. Kanske har det med att han har börjat äta gröt. Vem vet? Skönt är det i alla fall!

Idag ska jag ta itu med tvätt. En enorm tvätthög hälsade mig Godmorgon imorse när jag klev in i badrummet. ”Tvättkorgarna är överfulla” hörde jag Sessan säga. ”Mamma borde ta och tvätta!” Hon brukar påminna mig om när jag behöver städa och tvätta. Ingen risk man undgår det inte. Värre är det när jag påminner henne om att det är stökigt på hennes rum. Det är inte alls så noga, och hon svarar mig alltid med att ”städa, det ska hon göra sen”. Men jag väntar fortfarande och vet inte riktigt när ”sen” är…

Hon är skön Sessan. Imorse stegade hon omkring i huset med sina nya silvriga gympaskor. Hon försäkrade sig om att dessa skor skulle hon nog kunna ”gå in” inom en snar framtid. Stolt, utan tvekan, gick hon sedan till bussen i vårjacka och keps.

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *