Trötter…

Idag är jag trött, så trött…
Vår lille bebbe har den senste tiden sovit så oroligt på nätterna. Och det känns kan jag lova.
Man jublar inte direkt när morgonen kommer. Helst skulle jag vilja ligga kvar och sova hela dagen.
Inatt vaknade han fyra-fem gånger. De senaste nätterna har jag fått gå upp och göra välling till honom. Det går väl an några nätter i rad, men nu har det pågått väl länge. Vet inte om det kan vara nya tänder som stör honom. Kommer knappt ihåg när han sov en hel natt senast. Men, men så är det med bebisar.. Tur att de är så söta och underbara för övrigt. Men på natten vet jag inte var det där söta är någonstans..hihi..

Idag har redan ungarna hunnit med att leka med lera. Och de har målat figurerna som de gjorde igår. Sessan har gjort egna spelpjäser till ett eget spel som hon ska uppfinna. Kul när skaparglädjen infinner sig.
Annars går Sessan här hemma och håller på att längta ihjäl sig efter skolan. Kan ni tänka er? Hon tycker att sommarlovet är lite väl långt. Underbart att hon trivs och älskar skolan så mycket att hon längtar efter den på sommarlovet. Fast rastlösheten hon drabbas av kan vara lite jobbig att tas med. Ibland är det svårt att hitta på saker att göra. Något annat än dator och tv, vill säga.

Men ikväll ska hon på övernattning hos en kompis och hon längtar.

Nu bråkar ungarna för fullt här. Snart river de kanske huset…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *