Bilder från Melodifestiavlens genrep i Malmöööö…vi var där!

Plötsligt händer det, sägs det. Och det hände mig! Jag vann en tävling, vilket är högst ovanligt. Kanske för att jag nästan aldrig är med i några tävlngar..

Efter att jag såg att Skånemejerier anordnade en tävling där man kunde vinna biljetter till melodifeativalens genrep i malmö så var jag tvungen att delta. Tänkte på Prinsen och han enorma intresse för melodifestivalen. Vilken  upplevelse det skulle vara för honom att få komma dit. I tävlingen skulle man bla. motivera varför man ville vinna och jag skrev naturligtvis om Prinsnen. Och döm om min förvåning när jag kollade mailen sent en kväll. Jag hade vunnit! 4 biljetter! Berättade för prinsen dagen efter och han blev rörd av lycka.

Tyvärr var vi inne i en sjukdomsperiod med feber, men jag trodde säkert vi alla skulle bli friska till dess. Men så kom den stora dagen och Prinsen hade hög feber. Han kunde inte följa med. Det gjorde så ont i mig att inte kunna ta med honom. Så det blev Sessan, Lillprinsen och jag…

image
Redo att åka…

image

På plats i Malmö arena. Något förvirrande innan vi hittade våra platser. Jag irrade runt som en yr liten höna i ett stort universium…

image

Nu börjar det…äntligen är vi på våra platser… Vi satt precis bakom ”Greenroom” så vi hade full koll artisterna. 🙂

image

Lillprinsen redo för show…

image
Så här lycklig blev prinsen när han hörde att dom spelade lite av Sean Banans låt från förra året…jippi…kan ju inte bli bättre liksom 😉

image
Det bästa framträdandet stod nog Alcazar för. Synd det inte går att rösta på dom.
Annars var favoriterna för kvällen Ulrik Munhter och Robin Stjernberg.

image
Dumma kameramän som skymmer sikten… 😉

image

Här e vi! Men vi saknade vår Prins! Har lovat åka dit med honom en annan gång…

image
Fiiina… men Lillprinsen ser ut att tycka det är onödigt att mamma ska ta kort heeela tiden… 😉

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Musik/Youtube, Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *