Det lilla känns stort

”Nu kan vi montera ner skötbordet” sa min man igår. Ja, just det. Hehe, tanken hade inte slagit mig. Men så skönt att slippa ha det över badkaret jämt och ständigt. Så krångligt när det ska badas att plocka ner det varje gång. Nu behövs den inte längre. Slipper stångas med det när man ska städa.
Tänk, nu har man stora barn. Plötsligt har man inget blöjbarn. Trodde aldrig att det skulle gå så smärtfritt och lätt. Jag har nog inte riktigt fattat det ännu. Har ju andra erfarenheter med mina andra barn som länge var livrädda för pottan och toan.
Lillprinsen är så duktig på natten och kommer vid tretiden och behöver gå på pottan. Så stort det känns när minstingen i familjen skippar blöjan. Förenklar ju mycket och såååå skönt att slippa dessa bajsblöjor.
Och sist men inte minst, så underbart att se hur stolt han är själv. Nu känner han sig lika stor som sin storebror. <3


Stora killen!

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det lilla känns stort

  1. Pellen skriver:

    Grattis ju!! Kul!

  2. ingela skriver:

    Taack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *