Bästa låten i Eurovision?


Bästa låten i årets Eurovision är nog Ungerns ”What about my dreams”…

Då var första semifinalen i årets Eurovision Song Contest avklarad. Och vilken semifinal sen. Förutom många bottennapp så var det så dålig kvalité på hela sändningen att man blev deprimerad. Ljudet var dåligt. Kommentatorerna hade inte kontakt med sina länder och det var kaos bakom kulisserna. Hoppas de kan rätta till detta till på torsdag.

Vem gick vidare då? Tyvärr inte Norge som var en av favoriterna. De får ta sin ”habba habba” och packa och åka hem. Lite pinsamt för dem kanske, eftersom de hånade Saade och tyckte att han skulle packa och åka hem. Nu får de själva packa.

Finland gick däremot vidare. Och Saades ärkerival Rysslands Alexej Vorobyov. Trots att hans team består nästan bara av svenskar, så befinner han sig ju inte ens nära Eric Saade vad gäller framträdande. Där slår nog Eric alla på fingrarna. Erics låt kanske inte är den bästa, men ser man till helheten är han bäst. Så han borde inte ha några problem att gå vidare imorgon. Men ingen är säker.

En av de bästa låtarna i år har dock Ungern och deras Celin Dion-inspirerade ”What about my dreams”. Och även de gick till final igår. Tyvärr kom låten inte till sin rätt igår på grund av det dåliga ljudet. Men den är bra och de är favorittippade. Även Serbien, Litauen, Grekland, Azerbajdzjan, Georgien, Schweiz och Island gick vidare till final.

Skulle man gå efter antal visningar på youtube skulle resultatet  bli såhär:

1. Sweden
2. Germany
3. Bosnia-Herzegovina

Eric Saade har flest visningar av alla eurovisiondeltagare på youtube. Imorgon är det dax för honom och vi håller väl tummarna?

Det här inlägget postades i Musik/Youtube och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *