Sonja Aldén – Du får inte


Avslutar kvällen vackert…

Det här inlägget postades i Musik/Youtube och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Sonja Aldén – Du får inte

  1. Jag försökte kommentera i din schlagerblogg men jag kunde inte. fanns inget jag kunde välja att kommentera som (fanns ingenstans där man bara kunde skriva sin bloggadress och sitt namn) så här kommer kommentaren istället:

    ”Tror nog att du kan ha ganska rätt i dina gissningar. ska bli väldigt spännande ikväll tycker jag! Jag är dock orolig att the moniker går och vinner alltihopa! håller med om Sara Varga…. oj så tråkigt!! ”

  2. ingela skriver:

    Tack Sara!! Konstigt att det inte fungerar att kommentera. Men kul att du skrev här. Ja, det blir spännande ikväll! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *