Seg lördag

Nu har mörkret lagt sig över vår lilla by. Jag ser en Prins som slocknat i soffan. Sitter och hänger med sitt lilla söta huvud. Klockan är halv sex. Knepig tid att sova på. Då är ju frågan genast om man ska väcka honom eller låta honom sova en stund. Han e så söt. Har sprungit omkring och sjungit i dag. Inget ovanligt i och för sig. Både han och Lillprinsen älskar sjunga. Lillprinsen är så duktig på en hel massa sånger. Kan så många trots att han inte är så gammal. Han sjunger sången om Pippi Långstrump, fast han kan inte säga Långstrump så han säger ”Pippi Labbo”. Det är härligt i den åldern de börjar prata.

Denna lördag har gått fort. Trots att vi har segat oss igenom dagen. Hängiga och förkylda. Dessa förkylningar som vägrar lämna oss riktigt. Idag har jag halsont.
I torsdags fick Lillprinsen feber på kvällen. Han hade hostat på dagis och natten innan. Såg så trött ut när jag hämtade honom. Men han hade annars varit ganska pigg hela dagen.
De satt och hade fruktstund när jag kom. Så söta. Satt i ring på golvet i kuddrummet.
”Mamma” sa prinsen och kom springande. Lillprinsen vinkade men satt fint kvar på sin plats och åt upp sin äppelbit innan han sprang till mig och gav mig massa kramar. Härligt för mammahjärtat med kramar. Väl hemma kändes han så varm och det dröjde inte länge förrän han somnade i soffan. Helt utslagen. Nästa dag var han feberfri men trött och hostig.
Idag är vi nog alla förkylda. Lite tråkigt för man orkar inte göra något speciellt. Går mest och degar. Men vad ska man göra?

Nu väntar en lugn kväll. Hoppas vi är piggare imorgon.
Ha en skön kväll vänner!

Det här inlägget postades i Familj, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *