Seg sjukdag i Trebarnslandet…

image

Sitter och degar i soffan. Bland ett hav av kaos med leksaker, filtar och saker i hela rummet. Borde ta tag i mig själv, ta en dusch och snygga till mig. Men orkar inte.
Tittar på Alfons Åberg med Lillprinsen. Han verkar som vanligt vara piggast av oss alla. Trots att han var uppe halva natten.
Inatt vaknade dessutom Prinsen med hög feber. Stackarn ville inte sova och låg hos mig i soffan, helt utslagen med rosiga kinder.
Vi kikade på musikhjälpen på tv mitt i natten. Han och jag. Han fick febernedsättande och efter ett par timmar var han redo att lägga sig i sin säng igen. Då var klockan över två.

Lillprinsen hade då också vaknat. Han kom utspringande från sovrummet yrvaken, men fast besluten om att inte sova mer. Hela gårdagen var han dålig i sin mage. Vi bytte nog blöja hundra gånger kändes det som.

Igår fick även maken feber. Så trist. Känns som om det bara är jag kvar för räkning. Hoppas dock jag slipper. Nu har alla julförberedelser kommit bort. Inte någon julgran har det kommit in ännu. Jag förstår inte? Jag trodde den dök upp av sig själv när det började bli jul. Att man liksom vaknade en morgon och plötsligt bara stod den där i vardagsrummet, pyntad och klar. Men jag kanske har fel.

Har skrivit detta inlägg i olika etapper. Och nu har jag förflyttat mig från soffan, och sitter nu i badrummet hos Lillprinsen som badar. Han har energi han. Som ingen annan…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

2 svar på Seg sjukdag i Trebarnslandet…

  1. Linda skriver:

    Många kramar till er!!! <3

  2. usch låter inge roligt me sjukstuga. måste ju vara någon form av influensa ni fått. hoppas verkligen du slipper!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *