Fotografera i gryningen

Imorgon bitti, om jag får sova, ska min pappa och jag upp och fotografera hösten i gryningen. Vi får gå upp tidigt därför hoppas jag att jag får en god natts sömn, annars känns detta oöverstigligt. Har länge längtat efter att få åka ut i naturen och finnas på plats när solen går upp. Finns inget som ljuset en tidig morgon. Hoppas att vi har tur och får lite frost också. Detta blir spännande och rogivande för själen. Precis vad jag kan behöva just nu och kanske hittar jag ett fint motiv till en ny akvarell…

Det här inlägget postades i Konst, Mina Foton/Bilder. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fotografera i gryningen

 1. Linda skriver:

  Hoppas du får sova gott i natt då så att du orkar gå upp! KRAMAR

 2. ingela skriver:

  Tack Linda!! Det hoppas jag med! Kraaam! 🙂

 3. Johanna skriver:

  Hoppas du fått din tid i skogen nu på morgonen 🙂

 4. livsnjutare skriver:

  Ja jag önskar av hela mitt hjärta att Du och pappsen får en helt underbar dag , så ni får njuta av Guds fina skapelse.
  Jag njuter här hemma men tänker på er där ute i naturen.
  Det hade säkert varit skönt för mig också, men hade nog inte orkat allt gående tyvärr!
  Men jag unnar er allt fint!
  Kramar från mammi!

 5. Hoppas du fått sova gott inatt och kom iväg imorse. ska bli roligt att se resultatet i såfall =)

 6. ingela skriver:

  Tack fina ni!! Vi hade en helt underbar morgon och dag. Vilket väder! Gårdagen kommer jag att leva länge på… Gott för själen detta! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *